Anadolu Lisesi Pre IB DP 9. sınıf öğrencilerimiz ve 8. sınıf öğrencilerimizin Münih International School iş birliğinde yürüttüğü uluslararası proje kapsamındaki “İyilik” konulu çevrim bir içi çalıştayı, 26 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirdik.
Öğrencilerin okul öncesi, ilk ve ortaöğretimde refah ve ruh sağlığını korumaya yönelik tüm okulu kapsayan bir yaklaşımı keşfetmeleri ve bütünleştirmelerini hedefleyen uluslararası etkileşimli çalıştayda; konuya ilişkin proje ve çalışmalar ayrıntılı olarak ele alındı.
BM Gündemi 2030 kapsamında kaliteli eğitim ve okulda refahının önemine değinilen etkinlikte; Dünyadaki öğrenci refahının mevcut durumunun, yerel ve uluslararası düzeyde acil eylem gerektirdiği konusunda öğrencilerimiz ve proje ortağı öğrenciler tarafından düşünce birliğine varıldı.
Çalıştayda öğrencilerimiz tarafından nezaketi yaymak ve genç öğrencilere, ailelere ve okul topluluğuna örnek olmak için uygulayacakları bir de eylem planı hazırlandı.
Münih Uluslararası Okulu ile uluslararası iş birliğimiz, 2024 yeni yılında ABD ve Meksika’daki ortak okullarla genişleyecek.
Online Global Workshop on “Kindness” by Our Students
As part of the international project conducted in collaboration with Munich International School, our 9th-grade Pre-IB DP students and 8th-grade students organized an online workshop on the theme of “Kindness,” held on December 26, 2023.