4 Yaş2021-08-09T10:59:12+03:00

Önokul Kayıt Başvuru Süreci – 4 Yaş (2017 Doğumlular)

ÖZEL ARI OKULLARI

2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

ÖNKOKUL KAYIT  KABUL POLİTİKASI

Kayıt Başvuru Süreci

4 YAŞ (2017 Doğumlular)

• Kontenjanda yer olması durumunda kayıt başvurusunda bulunabilmek için Şubat 2022 tarihinde yapılacak olan tanıtım toplantısına katılmak önkoşuldur.
  • Tanıtım toplantısına katılmak için online form doldurulur.
  • Tanıtım toplantısından sonra veli adayları online kayıt görüşme randevusu alır.
  • Görüşmeye anne, baba ve öğrenci birlikte katılır.
  • Rehberlik ve Psikolojik Danışma Merkezi (RPDM) tarafından, aile görüşmesi ve bütüncül gelişimin değerlendirildiği  bireysel öğrenci tanıma çalışması  yapılır.
  • Öğrenci tanıma çalışması Rehberlik ve Psikolojik Danışma Merkezi (RPDM) ve yönetim tarafından değerlendirilir.
  • Veli adayları 1 hafta sonra öğrenci tanıma çalışması ile ilgili bilgilendirilir.
  • Öğrenci tanıma çalışmasının sonucuna göre kayıt hakkı elde eden veliler kayıt işlemleri için okula davet edilir.