• Hijyen ve Sağlık Kılavuzları

Sayın Velilerimiz, Değerli Çalışanlarımız ve Sevgili Minik Arılılar,

1 Haziran‛da hizmete açtığımız yerleşkemizde, Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığının kararları  doğrultusunda oluşturduğumuz Hijyen ve Sağlık Kılavuzu ile Covid-19 Acil Eylem Planımız rehberliğinde aldığımız koruyucu ve önleyici tedbirlerle çalışmalarımızı sürdürdük.

Web sitemizde yer alan Özel Arı Okulları Hijyen ve Sağlık Kılavuzu (1Haziran-16 Haziran 2020)‛ndan bu süreçte uyguladığımız koruyucu ve önleyici tedbirlerle ilgili çalışmalarımıza ulaşabilirsiniz.

• Amacımız, Atatürk’ün çizdiği çağdaş ve aydınlık yolda ilerleyen geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın, sevgi dolu, yaratıcı, duyarlı, mutlu, ahlaki değerleri benimsemiş, benlik kavramı ve öz güveni gelişmiş bireyler olarak yetişmeleri; temel bilgi ve becerileri kazanarak bir üst öğrenim dönemine en iyi biçimde hazırlanmalarını sağlamaktır.

Çocukluk, sadece, yaşamın küçüklerinin yetişkinliğe hazırladığı bir dönem olarak değil, kendi başına önemli bir dönem olarak da algılanmaktadır. Bu bakış açısını benimseyen Arı Önokul, özgüven ve sorumluluk duygusunu, güçlü bir kişisel ve toplumsal sorumluluk duygusuyla kaynaştırabilen bireylerin yetişmesi için gerekli temel okulöncesi eğitim ve öğretimi vermeyi amaçlamaktadır.

Bunun için de, her çocuğun yaş dönemine özgü gelişimlerinin başarıyla tamamlanması ve bir üst gelişim dönemine hazırlanmasına yönelik programlar sayesinde çocuklarımızın, her fırsattan yararlanarak verimli ve mutlu bir yaşam sürmeleri için gerekli olan nitelikleri kazanmalarını hedeflemekteyiz.