Ana Sayfa/ORTAOKUL, TÜM HABERLER/Velilerimizle “Ergeni Anlamak” Konulu Toplantıda Buluştuk

Velilerimizle “Ergeni Anlamak” Konulu Toplantıda Buluştuk

5, 6 ve 7. sınıf velilerimize yönelik “Ergeni Anlamak” konulu veli paylaşım toplantımızı, RPDM Akademik Danışmanımız ve Çankaya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Uğur Öner rehberliğinde 11 Ocak 2022 tarihinde çevrim içi gerçekleştirdik.

Velilerin; ergenlerin içinde bulundukları döneme özgü gelişim özelliklerini bilmeleri ve günlük yaşamda karşılaşabilecekleri sorun durumlarla baş edebilmelerine yönelik farkındalık kazanmalarını sağlamalarına yönelik toplantıda, akademik danışmanımız tarafından pek çok paylaşım gerçekleştirildi.

Toplantıda, Ortaokul Rehberlik ve Psikolojik Merkezi uzmanları tarafından yöneltilen sorular; Öner tarafından ayrıntılı biçimde yanıtlandı.

Ergenliğin; biyolojik, psikolojik, bilişsel, sosyal açıdan gelişmenin ve olgunlaşmanın gerçekleştiği, cinsiyet özelliklerinin belirginleştiği, başlangıç ve bitişi bireye göre farklılıklar gösteren, çocuklukla yetişkinlik arasında yer alan çok özel bir dönem olduğunun paylaşıldığı toplantıda Öner tarafından; anne babalara çok çeşitli önerilerde bulunuldu.

We Met with Our Parents at  Meeting entitled “Understanding Adolescents”

We held an online meeting with our 5th, 6th and 7th grade parents entitled “Understanding Adolescents” under the guidance of our RPDM Academic Advisor and Çankaya University Faculty Member Prof Dr Uğur Öner  on January 11, 2022.

2022-01-17T12:23:13+03:00 11 Ocak 2022|ORTAOKUL, TÜM HABERLER|