Ana Sayfa/ORTAOKUL, TÜM HABERLER/RPDM Uzmanlarımızdan Velilerimizle “Ergenin Dünyasına Yolculuk”

RPDM Uzmanlarımızdan Velilerimizle “Ergenin Dünyasına Yolculuk”

Ortaokul öğrencilerimizin velilerine yönelik “Ergenin Dünyasına Yolculuk” konulu çevrim içi veli paylaşım toplantımızı, RPDM uzmanlarımız rehberliğinde 25 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirdik.

Öğrencilerimizin ergenlik döneminde yaşayacağı bedensel ve fiziksel değişimlerinin davranışlarına etkilerinin bilimsel bakış açısıyla ele alındığı toplantıda; ergenlik fizyolojisine ilişkin merak edilen tüm sorular uzmanlarımız tarafından yanıt buldu.

Yoğun katılımlı buluşmada; ergenlikte artış gösteren hormonlardan beynin bazı bölgelerindeki değişimlere, ergenin sözel ve sözel olmayan davranışlarından ebeveyn yaklaşımlarına, vücut tarafından salgılanması ani artış gösteren hormonların ergen yaşamına etkilerine kadar pek çok konu ayrıntılı olarak velilerimizle paylaşıldı.  Ergen bireylerin sosyalleşme sürecinin de dikkat çekici yönleriyle ele alındığı toplantıda uzmanlarımız,  ergenlik dönemine ilişkin çok çeşitli paylaşımlarının yanı sıra kitap önerilerinde bulundu.

2024-04-26T12:09:05+03:00 25 Nisan 2024|ORTAOKUL, TÜM HABERLER|