Ana Sayfa/ORTAOKUL, TÜM HABERLER/8. Sınıf Öğrencilerimiz ile Ata’mızın Huzuruna Çıktık

8. Sınıf Öğrencilerimiz ile Ata’mızın Huzuruna Çıktık

Başöğretmenimiz Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e olan bağlılığımızı bir kez daha göstermek üzere 8. sınıf öğrencilerimizle İlköğretim Kurumları Müdürümüz Kadriye Toker, yönetici ve şube rehber öğretmenlerimizin katılımıyla 26 Nisan 2024 tarihinde Anıtkabir’e ziyaret gerçekleştirdik.

Ata’mızı bir kez daha saygı ve minnetle anmaya yönelik ziyaretimizin ilk adımında Aslanlı Yolda anı fotoğrafı çektiren öğrencilerimiz, rehber eşliğinde Anıtkabir’i farklı yönleriyle tanıdılar. Ardından Ata’mızın mozolesi önünde saygı duruşunda bulunan öğrencilerimiz, toplu fotoğraf çekimine katılarak anlamlı ziyareti tamamladılar.

2024-04-29T16:20:34+03:00 26 Nisan 2024|ORTAOKUL, TÜM HABERLER|