Ana Sayfa/ARI ÖNOKUL, TÜM HABERLER/Önokul Öğrencilerimizden 23 Nisan’a Özel Coşku Dolu Tören

Önokul Öğrencilerimizden 23 Nisan’a Özel Coşku Dolu Tören

3,4 ve 5 yaş öğrencilerimizle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamaya yönelik rengârenk etkinliklerden oluşan bir töreni, 19 Nisan 2024 tarihinde önokul bahçemizde gerçekleştirdik.

İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile başlayan törende öğrencilerimize seslenen Önokul Müdürümüz Neşe Sayın, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk ve Dünya çocuklarına armağanı olan bu en özel gün ile ilgili paylaşımlarda bulunarak öğrencilerimizin bayramını kutladı.

Al yıldızlı bayrağımızın renkleri olan kırmızı beyaz kıyafetlerle Anadolu Ateşi dansı, Karadeniz ritmleri ile danslar ve ponpon dansları yapan, şarkılar söyleyen ve valsler yapan öğrencilerimiz; tören korteji de oluşturarak 23 Nisan coşkusunu okul dışına taşıdılar.

2024-04-22T16:56:23+03:00 19 Nisan 2024|ARI ÖNOKUL, TÜM HABERLER|