Ana Sayfa/ORTAOKUL, TÜM HABERLER/İngilizce Münazara Turnuvasında Teknoloji Konusu Ele Alındı

İngilizce Münazara Turnuvasında Teknoloji Konusu Ele Alındı

8. sınıf öğrencilerimize yönelik teknolojinin olumlu ve olumsuz yönlerinin ayrıntılı olarak tartışıldığı “İngilizce Münazara Turnuvası”nı, öğrencilerimizin yoğun ilgisiyle 20 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirdik.

Öğrencilerimize güncel konuları çok boyutlu değerlendirebilme becerisi kazandırma ve düşüncelerini etkileyici bir biçimde topluluk önünde ifade edebilmelerine dönük hazırladığımız etkinlikte; münazara ve İngilizceyi etkin kullanma becerileri öne çıktı.

Konuya ilişkin kapsamlı araştırmalar ve edindikleri bilgilerle iddialarını oluşturarak sunumlarını hazırlayan öğrencilerimiz; turnuvada tezlerini ve antitezlerini başarıyla savunarak düşüncelerini yarıştırdılar.

2024-03-26T16:32:19+03:00 20 Mart 2024|ORTAOKUL, TÜM HABERLER|