İlkokul 1,2,3 ve 4. sınıf velilerimize yönelik “Sosyal Beceri Eğitimi” konulu paylaşım toplantımızı RPDM Akademik Danışmanımız ve Çankaya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Uğur Öner rehberliğinde, 8 Nisan 2023 tarihinde gerçekleştirdik.
Çocukların gelişiminde yer alan önemli kavramların akademisyen gözünden ele alındığı toplantıda; ilkokul döneminde ahlak gelişiminden ahlak gelişim sürecine, sosyal becerilerden sosyal becerilerin kazanılmasında etkili olan etmenlere, sosyal beceri kazanımlarının öneminden sosyal beceri kazandırırken anne babanın izleyeceği yöntemler ve süreçteki rollerine kadar pek çok konu ayrıntılı olarak paylaşıldı.
Toplantıda çocuklara sosyal beceri kazandırılması yönünde velilerimizi bilgilendirmenin yanı sıra kitap önerisinde de bulunan akademik danışmanımız; konuya ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.
Meeting Regarding “Social Skills Education” with Primary School Parents
We held a “Social Skills Training” meeting for primary school students’ parents under the guidance of Prof. Dr. Uğur Öner, Çankaya University Instructor and Counselling and Guidance Center Academic Advisor on April the 8th, 2023.