Ana Sayfa/İLKOKUL, TÜM HABERLER/İlkokul Öğrencilerimize Yönelik “Empati Becerileri” Programımızı Tamamladık

İlkokul Öğrencilerimize Yönelik “Empati Becerileri” Programımızı Tamamladık

Rehberlik ve Psikolojik Danışma Merkezimiz tarafından yürütülen sınıf rehberlik çalışmalarımız kapsamında “Empati Becerileri” konulu programımızı 1, 2, 3 ve 4. sınıf öğrencilerimize yönelik olarak 13-24 Aralık 2021 tarihleri arasında gerçekleştirdik.

Öğrencilerimizin empati becerilerini geliştirmeye yönelik programda; onların empati becerisi ile ilgili hazır bulunuşluklarını desteklemek için “Kelime Çağrışım” etkinliği, empati becerilerini somutlaştırmak için “Empati Gözlüğü” etkinliği, empati becerilerini yaşama geçirmek için öykü ve animasyon çalışmaları (duyguları tamamlama ve öykü için başlık oluşturma) ve diğer öğrenciler ile farkındalıklarını paylaşmaları için “Empati Yaka Kartı” etkinliğine yer verdik.

We Completed Our “Empathy Skills” Program for Primary School Students

Within the scope of our classroom guidance studies, carried out by our Guidance and Psychological Counselling Center, we held our program on “Empathy Skills” for our 1st, 2nd, 3rd and 4th grade students from 13th-24th December 2021.

2021-12-27T12:11:37+03:00 24 Aralık 2021|İLKOKUL, TÜM HABERLER|