Ana Sayfa/ORTAOKUL, TÜM HABERLER/Anton Çehov Öykülerinden Bir Seçkiyle Hazırladığımız “Çehov Parti”  Oyununu Sahneledik

“Tiyatro Şenliği”miz kapsamında 6. Sınıflar Tiyatro Kulübü öğrencilerimiz ile Anton Çehov’a ait “ Mürebbiye“, “Cerrah ve Dişçi“ ve “Bir Evlenme Teklifi“ öykülerinden drama öğretmenlerimiz tarafından sahneye uyarlanan “Çehov Parti” adlı oyunu, 8 Mayıs 2024 tarihinde sahneledik.

İş ve ücret konusundaki çatışmaları konu alan “Mürebbiye”, dişçi yerine yardımcısının yardım etmek istemesi üzerine yaşanan talihsiz olayları anlatan “Cerrah ve Dişçi“ ve evlenme hazırlığı yapan orta yaşlı bir adamın yaşadığı durumları anlatan “Bir Evlenme Teklifi“ öykülerden oluşan oyunda öğrencilerimiz; tiyatral becerilerini başarıyla sahneye yansıttılar.

2024-05-10T10:34:47+03:00 8 Mayıs 2024|ORTAOKUL, TÜM HABERLER|