Ankara’daki liselerin katılımıyla 16-17 Mayıs tarihlerinde düzenlenen “1. Liseler Arası İngilizce Münazara Turnuvası”nda şampiyonluk gururu yaşadık.
İki kişilik takımların yarıştığı ve öğrencilerin İngilizceyi akademik düzeyde akıcı kullanmasını, eleştirel düşünmesini, hızlı argüman üretmesini amaçlayan turnuva; sıralama maçlarının ardından çeyrek, yarı ve final müsabakalarıyla tamamlandı.
İki gün süren zorlu turnuvada okulumuz adına yarışan Arhan Arafat ve Can Kurtuluş’tan oluşan takımımız, sergiledikleri üstün performansla tüm rakiplerini geride bırakarak turnuvanın şampiyonu oldu. Bizlere bu büyük gururu yaşatan öğrencilerimizi ve onlara rehberlik eden öğretmenlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.
