//Genel Müdür Yardımcımız
Genel Müdür Yardımcımız 2019-10-31T13:14:02+03:00

Genel Müdür Yardımcımız

Seva DEMİRÖZ

Değerli Velilerimiz, Kıymetli Çalışanlarımız, Sevgili Mezunlarımız ve Öğrencilerimiz,

Arı Okulları olarak, sevgi, güven ve başarı ilkelerimiz rehberliğinde, Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimlerinin izinde, nitelikli eğitim kadromuz, modern teknolojiyle donanmış öğretim ortamlarımızda 36. eğitim-öğretim yılına başlamanın gururunu ve heyecanını yaşıyoruz.

Başarılı, dinamik ve sürekli öğrenmeyi benimsemiş eğitim kadromuz ve eğitim sistemini okul-üniversite sinerjisi ile bütünleştiren bir kurum olarak, Çankaya Üniversitesi öğretim üyelerinin danışmanlıkları ile bir merkez çatısı altında yürüttüğümüz “Araştırma geliştirme, rehberlik, yabancı dil eğitimi, eğitim teknolojileri” konularındaki güncellemelerimizi tamamladık. Bu kapsamda proje, program, etkinlik ve diğer çalışmalarımızla ilgili planlamaları yaptık. Güncel eğitim teknolojilerini eğitim-öğretim ortamlarımıza, dersliklerimize ve laboratuvarlarımıza yansıttık.

Geçtiğimiz yıl STEAMmaker laboratuvarımızda birçok ürüne dönüştürdüğümüz, ulusal ve uluslararası platformlarda paylaştığımız çalışmalarımıza bu yıl yeni projeler ekleyeceğiz.  İlkokul yıllarından itibaren uygulamaya koyduğumuz kodlama eğitimi çalışmalarımızı geliştirerek sürdüreceğiz. Tam öğrenmeyi sağlama amacıyla öğrencilerimizin sınıf ortamı dışından da ders tekrarı ve pekiştirme yaptıkları B-Flipped Learning ile projelerimizi, güncel konu anlatımlarını öğrencilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz.

Donanımlı ve alanında uzman eğitim kadromuz rehberliğinde hazırladığımız Arı Okulları Yayınları’nı, 12. sınıf öğrencilerimizin üniversite hazırlık çalışmaları, 8. sınıf öğrencilerimizin liseye hazırlık süreci ve 11. sınıflarımızın kazanımlarını pekiştirmeleri amacıyla yeni eğitim-öğretim yılı için güncelledik. Öğrencilerimizin bireysel farklılıklarını ve öğrenme stillerini göz önünde bulundurarak eğitim-öğretim süreçlerimizde, liseye ve üniversiteye hazırlık kurslarımızda yeni düzenlemeler yaptık. Haziran ayında başladığımız üniversite hazırlık kursları için ağustos ayında yeniden 12. sınıf öğrencilerimizle buluşmanın heyecanı içindeyiz.

Yabancı dil öğretimimizde uluslararası ölçütleri temel alarak yükselttiğimiz hedeflerimiz, yoğunlaşan Uluslararası Bakalorya (IB DP) çalışmalarımızla 2019-2020 öğretim yılında da aklın ve bilimin ışığında, akademik başarıdan, kültürel başarıya, sanatsal başarıdan sportif başarıya tüm alanlarda başarı geleneğimizi sürdüreceğimize yürekten inanıyoruz.

Biz, Arılı olma kültürüyle, öğrencileri, velileri, mezunları, öğretmenleri, yöneticileri ve tüm çalışanları ile birbirine kenetlenmiş bir kurumuz. Bu büyük kurumun bir üyesi olma onuruyla, yeni öğretim yılının tüm hedeflerimizi gerçekleştireceğimiz bir yıl olmasını diliyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Dr. Seva DEMİRÖZ
Arı Okulları Genel Müdür Yardımcısı