/, BAŞARILAR, TÜM HABERLER/Yıldız Kız ve Yıldız Erkek Masa Tenisi Takımlarımız Yenilgisiz Ankara Şampiyonu

Yıldız Kız ve Yıldız Erkek Masa Tenisi Takımlarımız Yenilgisiz Ankara Şampiyonu

“Ankara Gençlik Spor Hizmetleri ve İl Müdürlüğü” tarafından 3-6 Şubat 2020 tarihlerinde Ankara Mamak Kapalı Spor Salonunda düzenlenen “Okullar Arası Yıldız Kız Masa Tenisi ve Yıldız Erkek Masa Tenisi İl Birinciliği Müsabakaları”nda tüm maçlarını kazanan takımlarımız ulaşılması güç rekorlardan birine daha imza atarak “Ankara Şampiyonu” oldular.

2019-2020 Okullar Arası Masa Tenisi İl Birinciliği Müsabakalarından yenilgisiz çıkan takımlarımız 2 şampiyonluk kupasını daha müzemize taşıdılar.

4 gün süren müsabakalarda büyük başarıya imza atan öğrencilerimiz bölgesel düzeydeki başarılarını ulusala düzeye taşımak üzere mart ayında gerçekleştirilecek Türkiye grup elemelerinde ilimizi temsil edecekler.

Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyor, Türkiye grup elemelerinde başarılarının devamını diliyoruz.

2020-02-08T10:28:13+03:00 6 Şubat 2020|ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, BAŞARILAR, TÜM HABERLER|
WordPress Image Lightbox Plugin