/, YAZ OKULU/YAZ OKULU PROGRAMIMIZI BİRBİRİNDEN RENKLİ VE EĞİTİCİ ETKİNLİKLERLE TAMAMLADIK

YAZ OKULU PROGRAMIMIZI BİRBİRİNDEN RENKLİ VE EĞİTİCİ ETKİNLİKLERLE TAMAMLADIK

Yaz Okulumuz, her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilerine yaz tatillerini öğrenerek, spor yaparak ve dinlenerek geçirmenin mutluluğunu yaşattı. Ankara da yaz okulu denildiğinde ilk akla gelen okul olan yaz okulumuzda, 25’e yakın etkinliğimiz ile 7-11 yaş arası tüm öğrencilere keyifli ve eğlenceli bir yaz okulu deneyimi yaşattık. Yoğun geçen bir eğitim-öğretim yılının ardından öğrenciler, yaz okulumuzun uzman eğiticileri ve branşlarında lisanslı antrenörleri eşliğinde dolu dolu bir yaz tatili geçirdiler.

Öğrencilerin yaz tatillerini zengin öğrenme ortamında çok yönlü ve eğlenceli biçimde geçirmeleri için kampüs alanımız içerisinde yüzme, tenis, basketbol, binicilik, bisiklet eğitimi, okçuluk, futbol, voleybol, oryantiring, step,  masa tenisi, yaratıcı sanatlar, Digital Bees, Bee a Cook, Outdoor Scrabble, Kinect Brain Games, Movie Time, Bee a Singer, müzik, gibi 20’nin üzerinde sportif, sanatsal ve kültürel etkinliğe yer verdik

Ayrıca Microsoft Sertifikalı Kodlama eğitimi programımız ile oyun kodlamanın sihirli dünyasını yaz okulumuzun 1. döneminde 11 yaş grubu öğrencilerimizle buluşturduk. Programa katılan öğrencilerimiz keyifle oynadıkları bilgisayar oyunlarının kodlarını yazmanın ve küresel bir markadan sertifika edinmenin ayrıcalığını yaşadılar.

2017-09-10T03:27:09+03:00 22 Temmuz 2016|TÜM HABERLER, YAZ OKULU|
WordPress Image Lightbox Plugin