Ana Sayfa/ARI ANADOLU LİSESİ, ARI ANADOLU LİSESİ IB DP, ARI FEN LİSESİ, BAŞARILAR, TÜM HABERLER/XVI. Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışmasından 4 Altın Madalya

XVI. Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışmasından 4 Altın Madalya

Türkiye, Rusya, Ukrayna, Bulgaristan, Çekya ve Türki Cumhuriyetler başta olmak üzere pek çok ülkeden öğrencinin katıldığı XVI. Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışmasının (URFODU) final etabında matematik, fizik ve coğrafya derslerinde 4 öğrencimiz altın madalya kazandı.

Her yıl dünyanın dört bir yanından binlerce öğrenciyi bir araya getiren entelektüel eğitim projesi olarak tanımlanan yarışmaya bu yıl 786 okul katıldı.

Fen Lisesi 10/A sınıfından Duhan Başar Ahmetoğlu coğrafya, Fen Lisesi 11/C sınıfından Edip Alper Selçuk fizik, Anadolu Lisesi 10/A sınıfından Elif Şahin ve Anadolu Lisesi 9/D sınıfından Kaan Barış Oktay matematik derslerinde altın madalya alarak bizleri gururlandırdılar.

Öğrencilerimizi kutluyoruz.