Ana Sayfa/ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, TÜM HABERLER/Uluslararası Projede Yaban Yaşamının Önemine Dikkat Çektik

Uluslararası Projede Yaban Yaşamının Önemine Dikkat Çektik

2. sınıf öğrencilerimiz ve Amerika’daki “Appomattox Elementary School” öğrencileri ile “3 Mart Dünya Yaban Hayatı Günü” “World Wildlife Day” kapsamında nesli tükenmekte olan hayvanları korumaya ve bu konuyla ile ilgili farkındalık oluşturmaya yönelik uluslararası bir projeyi, 3 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirdik.

Etkinlik öncesi nesli tükenmekte olan hayvanlar ile ilgili bilgi toplayan ve kendi posterlerini hazırlayan öğrencilerimiz; ortaya çıkardıkları proje ürünlerini padlet platformu üzerinden Amerika’daki öğrencilerle paylaştılar.

İngilizce hazırlanan projede yabancı dil becerilerini etkin biçimde çalışmalarına yansıtan öğrencilerimiz, sürdürebilir kalkınmaya ve insanların refahına dönük pek çok yararı bulunan yaban yaşamının önemini bu projeyle vurguladılar.

2021-03-05T09:38:07+03:00 3 Mart 2021|ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, TÜM HABERLER|