/, ARI FEN LİSESİ, BAŞARILAR, TÜM HABERLER/ULUSLARARASI DİLLER SERTİFİKA TÖRENİMİZ

ULUSLARARASI DİLLER SERTİFİKA TÖRENİMİZ

Arı Okulları olarak yabancı diller öğretimi alanında dünyadaki gelişmeleri izleyip en çağdaş yaklaşımlarla bu dilleri öğretmek, 21.yüzyıl becerileri doğrultusunda iletişim ve bilgi teknolojilerindeki gelişmeler sonucu bilginin sınırlarının kalktığı bir dünyaya nitelikleri ile öne çıkan bir kurum olmak öncelikli amacımızdır.

“Yaşam Boyu Öğrenme” ilkemiz ışığında Arı Okulları olarak Toefl Junior, Fit in Deutsch ve Dele sınavlarında elde ettiğimiz başarıları, 27 Aralık 2016 Salı günü düzenlediğimiz “Uluslararası Diller Sertifika Töreni” ile kutladık. Her geçen gün artan bir katılımla gerçekleşen uluslararası yabancı dil yeterlilik sınavlarından Toefl Junior sınavında 62 öğrencimiz, Fit in Deutsch sınavında 32 öğrencimiz ve Dele sınavında 7 öğrencimiz başarı göstererek sertifikalarını aldılar.

MCMUN 2016’da elde ettikleri başarılarla okulumuzu gururlandıran öğrencilerimize sertifikalarını Genel Müdür Yardımcımız Dr. Seva Demiröz verdi. Demiröz bu güne özel yaptığı konuşmada “Öğrencilerimiz deneyimli ve donanımlı öğretmenlere ve gelişimlerini destekleyen bir okula sahip oldukları için şanslılar. Arı Okulları olarak bizlerde kendi öğrenme sorumluluklarını alan, yetenekli ve istekli öğrencilerimiz, destekleyici ve özverili ebeveynlerimiz ve tabii ki akademik desteğini her zaman hissettiğimiz Çankaya Üniversitesi olduğu için şanslıyız. Bu büyük başarıda emeği geçen herkese yürekten teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Törende GREEN PROJECT yarışmasında kazandıkları Avrupa şampiyonluğu ile başarılarımızı yurtdışına da taşıyan öğrencilerimize de başarı sertifikaları Kurucumuz Sıtkı Alp tarafından verildi.

Lise öğrencilerimizin solo ve koro çalışmalarından oluşan Almanca ve İspanyolca seslendirdikleri performansları ve dans gösterisiyle törenimiz sona erdi.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

2016-12-27T13:35:56+03:00 27 Aralık 2016|ARI ANADOLU LİSESİ, ARI FEN LİSESİ, BAŞARILAR, TÜM HABERLER|
WordPress Image Lightbox Plugin