/, BAŞARILAR, TÜM HABERLER/Uluslararası Bakalorya Programı Ödül Törenimizi Gerçekleştirdik

Uluslararası Bakalorya Programı Ödül Törenimizi Gerçekleştirdik

2017 – 2019 Uluslararası Bakalorya Diploma Programı ödül törenimizi 9 Eylül 2019 Pazartesi günü gerçekleştirdik. Törenimize IB DP 2.dönem öğrencilerimiz, velilerimiz, öğretmenlerimiz ve yöneticilerimiz katıldılar.

IB DP öğrencilerimiz, programın gerekliliklerini tamamlayarak MEB lise diplomasının yanı sıra IB diplomasını da alarak çift diploma ile mezun oldular. Mezun öğrencilerimizi hedefledikleri üniversitelere uğurlamanın haklı gururunu taşıdığımız törende onlar da programın kazanımları ile ilgili olarak duygu ve düşüncelerini paylaştılar.

Genel Müdür Yardımcımız Dr. Seva Demiröz törende yaptığı konuşmasında “Yaşam insana, istemeye cesaret ettiği ve uğrunda yılmadan çaba harcadığı şeyleri verir. Sizler henüz lise sürecinde böylesi bir çabanın örneğini sergilediniz. Öğrenmenin proaktif bir paydaşı olarak hem ulusal programı hem de yüksek standartlara sahip Uluslararası Bakalorya Diploma Programını başarı ile tamamladınız. Hepinizi yürekten kutluyorum.” sözleriyle mezunlara seslendi. Demiröz, küresel barışı destekleyen Bakalorya Programında öğrencilere yüksek motivasyonları ve özverili çalışmaları ile rehberlik eden öğretmenlerimiz, yöneticilerimiz ve IB DP Koordinatörümüze de teşekkür etti.

Törenimiz toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

We Organized Our International Baccalaureate Program Award Ceremony

2017 – 2019 International Baccalaureate Diploma Program award ceremony was held on September 9th, 2019 Monday. IB DP 2nd semester students, parents, teachers and administrators attended the ceremony.
Our IB DP students completed the requirements of the program and graduated with MEB high school diploma as well as the IB diploma. They shared their feelings and thoughts about the achievements of the program at the ceremony where we proudly bear the honor of seeing our graduating students to the universities they target.

2019-09-19T11:12:51+03:00 9 Eylül 2019|ARI ANADOLU LİSESİ IB DP, BAŞARILAR, TÜM HABERLER|
WordPress Image Lightbox Plugin