Ana Sayfa/ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, BAŞARILAR, TÜM HABERLER/TÜRÇEV Çevrenin Genç Sözcüleri Programında Türkiye 1.Liği

TÜRÇEV Çevrenin Genç Sözcüleri Programında Türkiye 1.Liği

Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) tarafından düzenlenen Çevrenin Genç Sözcüleri Programı fotoğraf, makale ve video yarışmalarında, ortaokul öğrencilerimiz ile Palisades Elementary School (USA) ve International Community College (Ghana) öğrencilerinin “Climate action to stop the time: ‘Beethoven nature rap’” adlı makale çalışması, 11-14 yaş  “INTERNATIONAL COLLABORATION” makale kategorisinde ulusal birincilik elde etti.

Ayrıca öğrencilerimiz ‘Beethoven Nature Rap 2020’ Video çalışması ile de ‘Young Reporters for the Environment’ Uluslararası Video Yarışmasına aday gösterildi. Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

2020-07-25T12:00:55+03:00 24 Temmuz 2020|ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, BAŞARILAR, TÜM HABERLER|