/, TÜM HABERLER/“Teknolojinin Doğru Kullanımı ve Dijital Tehlikeler Programı”mıza Başladık

“Teknolojinin Doğru Kullanımı ve Dijital Tehlikeler Programı”mıza Başladık

Ortaokul öğrencilerimize yönelik Rehberlik Merkezi danışmanımız ve öğretmenlerimiz rehberliğinde yapılandırdığımız, bilgilendirme, farkındalık ve beceri kazandıran grup çalışmalarımızı 4 Ekim 2019 tarihinde tamamladık.

“Teknolojinin Doğru Kullanımı”, “Dijital Tehlikeler”, “Siber Zorbalık ve Baş Etmek İçin Yapılması Gerekenler”i içeren programda bu konular ile ilgili bilgileri öğrencilerimiz ile paylaştık. Program sonrasında ise konuyu gündemde tutmak ve öğrencilerimizin farkındalıklarını daha da artırmak amacıyla hazırladığımız materyallerimize panolarımızda yer verdik.

We Started Our Proper Use of Technology and Digital Hazards Program

We completed our group activities which were organized with the guidance of our Guidance Center counselor and teachers for secondary school students and which provided information, awareness and skills on October 4th, 2019.

We shared information about these issues with our students in the program which includes the right use of technology, digital hazards, cyber bullying and the things to do.

2019-11-01T16:15:04+03:00 4 Ekim 2019|ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, TÜM HABERLER|
WordPress Image Lightbox Plugin