Ana Sayfa/ARI ÖNOKUL, TÜM HABERLER/Tanıtım Toplantımızı Bu Yıl da Yoğun İlgi İle Tamamladık

Tanıtım Toplantımızı Bu Yıl da Yoğun İlgi İle Tamamladık

Tanıtım toplantımızı, 2020-2021 eğitim-öğretim yılı için önokul aday velilerinin katılımıyla 8 Şubat 2020 tarihinde düzenledik.

İlköğretim Konferans Salonunda gerçekleşen toplantımıza 2013, 2014 ve 2015 doğumlu aday öğrencilerin velileri katıldı.

Toplantıya katılan aday veliler okulumuzun kurumsal yapısı, Arı Önokulda yaşam, ilkokul süreçleri ve İngilizce eğitimi konularında genel bilgi edindiler. Veliler, okul yöneticilerimizin sunumlarının ardından düzenlenen kokteylde okulumuzda uygulanan eğitim programları, çalışmalar ve etkinlikler hakkındaki sorularına yanıtlarını, yöneticiler, uzmanlar ve birim koordinatörlerimizden ayrıntılı biçimde aldılar. Aday veliler önokul sınıf öğretmenlerimiz eşliğinde gruplar halinde önokulumuzu da gezdiler.

Tanıtım toplantımıza katılan tüm veli adaylarına gösterdikleri yoğun ilgi için teşekkür ederiz.

2020-02-14T11:25:19+03:00 8 Şubat 2020|ARI ÖNOKUL, TÜM HABERLER|