/, BAŞARILAR, TÜM HABERLER/“Suya Dair Her Şey” Temalı Yarışmada 3.Lük Elde Ettik

“Suya Dair Her Şey” Temalı Yarışmada 3.Lük Elde Ettik

3. Uluslararası Su ve Sağlık Kongresi kapsamında T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü iş birliğiyle 15 Şubat 2019-29 Mart 2019 tarihleri arasında düzenlenen “Suya Dair Her Şey” temalı resim yarışmasında İlköğretim Kurumları 3. Sınıf öğrencimiz Doğa Alya Gök 3. oldu. Yeni eğitim-öğretim yılının başlaması ile birlikte öğrencimiz başarı belgesi ve ödülüyle buluştu. Öğrencimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

We Came Third in Turkey At Painting Art Competition ‘All About Water’

Our 3rd year student Doğa Alya Gök won the 3rd prize in the” All About Water” painting competition organized by the Ministry of National Education, General Directorate of Innovation and Educational Technologies within the scope of 3rd International Water and Health Congress between 15 February 2019 and 29 March 2019. With the beginning of the new academic year, our student met with the achievement certificate and award. We congratulate our student and wish her success.

2019-09-20T11:00:43+03:00 14 Eylül 2019|ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, BAŞARILAR, TÜM HABERLER|
WordPress Image Lightbox Plugin