/, BAŞARILAR, TÜM HABERLER/Spordaki Başarılarımızı Coşkuyla Kutladık

Spordaki Başarılarımızı Coşkuyla Kutladık

Bu yıl Ankara’da düzenlenen okullar arası spor müsabakalarında önemli pek çok başarıya imza atan siyah sarılı takımlarımız için 10 Şubat 2020 tarihinde Arı Spor ve Dinlenme Tesislerinde Kurucumuz Sıtkı Alp, yöneticilerimiz, antrenörlerimiz ve sporcu öğrencilerimizin katılımıyla bir kutlama düzenledik.

Genç Kız, Yıldız Kız ve Yıldız Erkek Basketbol Takımlarımız ile Yıldız Kız ve Yıldız Erkek Masa Tenisi takımlarımızın yenilgisiz Ankara şampiyonluklarını, ayrıca Genç Erkek Yüzme Takımımızın Ankara 4.lüğünün coşkusunu doyasıya yaşadık.

Kurucumuz ve yöneticilerimiz Ankara’daki spor müsabakalarında ulaşılması güç başarılar kazanan sporcu öğrencilerimizi tebrik etmelerinin ardından bir sonraki adım olan ulusal düzeydeki karşılaşmalar için başarı dileklerinde bulundular. Pasta kesimi ile tamamlanan kutlamada sporcu öğrencilerimizin gururu ve mutluluğu görülmeye değerdi.

Başarılarıyla bizleri gururlandıran siyah-sarılı takımlarımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

2020-02-10T16:45:18+03:00 10 Şubat 2020|ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, BAŞARILAR, TÜM HABERLER|
WordPress Image Lightbox Plugin