/, TÜM HABERLER/Sağlıklı ve Zinde Bir Gün İçin Sabah Sporu Etkinliklerimizi Sürdürdük

Sağlıklı ve Zinde Bir Gün İçin Sabah Sporu Etkinliklerimizi Sürdürdük

İlkokul öğrencilerimiz ile sağlıklı, mutlu ve zinde güne başlamak amacıyla geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda beden eğitimi öğretmenlerimiz rehberliğinde eylül ve ekim aylarında sabah sporu etkinlikleri gerçekleştirdik.

Müzik eşliğinde koordinasyonlu bir biçimde sağlıklı yaşam egzersizleri yapan öğrencilerimiz etkinliklere yoğun katılım gösterdiler. Keyifli spor etkinliklerinin ardından derslere daha uyumlu, hazır ve zinde başlayan öğrencilerimiz erken yaşta düzenli fiziksel etkinlik yapma alışkanlığını kazandılar.

We Continued Our Morning Sports Activities For a Healthy and Fit Day

We organized morning sports activities with our primary school students in order to start a healthy, happy and fit day in September and October with the guidance of our physical education teachers as in the previous year.

2019-11-01T16:13:21+03:00 4 Ekim 2019|ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, TÜM HABERLER|
WordPress Image Lightbox Plugin