/, TÜM HABERLER/Robot Kodlama Deneyimi Yaşadık

Robot Kodlama Deneyimi Yaşadık

STEAMmaker çalışmalarımız kapsamında 4. sınıf öğrencilerimiz ile robot algoritma ve programlama eğitimlerini ARGEM uzmanımız ve branş öğretmenlerimiz rehberliğinde 16-27 Eylül 2019 tarihlerinde gerçekleştirdik.

Yürütülen çalışmalarda öğrencilerimiz robotların çalışma mantığı, sensör yapıları, çevre birimleri ve etkileşim sistemleri ile ilgili ayrıntılı bilgi edinirken robotlarını kodlayarak yaşamla buluşturdular. İlk kez robot kodlamanın heyecanını yaşayan öğrencilerimiz kendi yazdıkları kodlarla robotları hareket ettirdiler. Etkinliklerin ardından robotlarını sumo güreşi yapacak biçimde kodlayan öğrencilerimiz çalışmalarının ürünleri olan robotların kıyasıya mücadelesini izlediler.

We Have Experienced Robot Coding

As part of our STEAMmaker activities, we conducted robot algorithm and programming trainings with our 4th grade students under the guidance of our R&D expert and branch teachers on September 16th-27th,2019.

2019-11-01T15:51:13+03:00 27 Eylül 2019|ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, TÜM HABERLER|
WordPress Image Lightbox Plugin