Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantımızda Bir Araya Geldik

Aile ile okul arasında kurulan sağlıklı ve açık iletişimi güçlendirdiğine inandığımız, velilerimizle oluşturduğumuz tutum birliğinin önemli bir adımı olan Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantımızı 12 Ekim 2019 Cumartesi günü gerçekleştirdik.

Gündem maddeleri doğrultusunda yürütülen 2019-2020 eğitim-öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısında yönetim ve denetim kurulu raporlarının sunulmasının ardından genel kurula katılan veliler tarafından oylanarak yeni Okul Aile Birliği üyeleri Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliğinin 47.maddesinin 2.bendine göre tek bir kurul olarak seçildi.

Hedeflerimizi gerçekleştirirken bizden desteğini esirgemeyen Okul Aile Birliğimize çalışmalarında başarılar dileriz.

WordPress Image Lightbox Plugin