Ana Sayfa/ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, BAŞARILAR, TÜM HABERLER/Öğrencimizden Senkronize Buz Pateni Türkiye Şampiyonasında 2.lik

Öğrencimizden Senkronize Buz Pateni Türkiye Şampiyonasında 2.lik

Türkiye Buz Pateni Federasyonu tarafından 10-12 Ocak 2020 tarihlerinde Ankara’da düzenlenen Senkronize Buz Türkiye Şampiyonasında Team Legends takımı ile yarışan İlköğretim Kurumları 4. sınıf öğrencimiz Nehir Özdüzen Pre Juvenile branşında Türkiye 2.si oldu. Öğrencimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Our Student’s National Success at ‘Synchronized Ice Skating Championship’

Our 4th grade student, Nehir Özdüzen, who is currently competing in the Pre-Juvenile category came the second in the ‘Turkish Synchronized Ice Skating Championship’  which was held in Ankara on January 10th-12th, 2020. We congratulate our student and wish her success.

2020-03-10T13:47:23+03:00 12 Ocak 2020|ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, BAŞARILAR, TÜM HABERLER|