/, BAŞARILAR, TÜM HABERLER/Öğrencimiz Uluslararası Felsefe Olimpiyatında

Öğrencimiz Uluslararası Felsefe Olimpiyatında

21-24 Mayıs 2020 tarihleri arasında Portekiz’in başkenti Lizbon’da yapılacak Uluslararası Felsefe Olimpiyatında Anadolu Lisesi 12.sınıf IB DP öğrencimiz Aybars Önder Türkiye’yi temsil edecek.

Aybars Önder, Türkiye Felsefe Kurumu Çocuklar İçin Felsefe Biriminin 1 Aralık 2019’da düzenlediği 24.Türkiye Felsefe Olimpiyatında da 570 genç arasında yazdığı deneme ile Türkiye 3.sü olmuştu.

Türkiye Felsefe Olimpiyatı sıralamasında ilk onda yer alan öğrenciler arasında yapılan, İngilizce dilinde felsefi makale yazma yarışması sonucuna göre FISP tarafından organize edilen Uluslararası Felsefe Olimpiyatında ülkemizi temsil etmeye hak kazandı. Öğrencimizi kazandığı büyük başarı için tebrik ediyor katılacağı yarışmada başarılar diliyoruz.

Our student at the International Philosophy Olympiad

Our Anatolian High School and 12 IB DP student, Aybars Önder, will represent Turkey at the International Philosophy Olympiad in Lisbon between 21-24 May 2020.

2020-02-12T13:57:36+03:00 20 Ocak 2020|ARI ANADOLU LİSESİ IB DP, BAŞARILAR, TÜM HABERLER|
WordPress Image Lightbox Plugin