Ana Sayfa/BAŞARILAR, İLKOKUL, TÜM HABERLER/Öğrencimiz Sürat Pateni Yarışlarından Başarı ve Deneyimle Döndü

Öğrencimiz Sürat Pateni Yarışlarından Başarı ve Deneyimle Döndü

Türkiye Buz Pateni Federasyonu tarafından  12-15 Kasım tarihleri arasında Erzurum’da düzenlenen sürat pateni yarışlarında İlköğretim Kurumları  3-G sınıfı öğrencimiz Yaman Haspişiren, başarı gösterdi.

Farklı yaş kategorilerinden oluşan yarışmada genel sıralamada ilk 10 içinde yer alan öğrencimiz, hem gelecek yılki yarışlar için umut verdi hem de önemli deneyimler edindi. Öğrencimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Our Student Returns From Speed Skating Races With Success and Experience

Our 3rd grade student Yaman Haspişiren succeeded in the “speed skating races” held between 12th-15th November 2020. Our student ranked among the top 10 in the general ranking of the competition, which consisted of different age categories. We congratulate our student and wish him success.

2021-04-28T10:07:40+03:00 16 Kasım 2020|BAŞARILAR, İLKOKUL, TÜM HABERLER|