/, TÜM HABERLER/Öğrencilerimizin “Deneyap Projesi” Sürecine Katkı Sunacağız

Öğrencilerimizin “Deneyap Projesi” Sürecine Katkı Sunacağız

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, TÜBİTAK ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı iş birliği ile 12 ilde (Edirne, İzmir, Manisa, Muğla, Eskişehir, Adana, Antalya, Konya, Erzurum, Trabzon, Hakkari, Ankara ) eş zamanlı yürütülen Deneyap Türkiye Projesi kapsamında eğitim almaya hak kazanan öğrencilerimiz için süreç izleme ve ek eğitimler düzenlemeye başladık.

Fen bilimleri öğretmenimiz, STEAMmaker ARGEM uzmanımız Deneyap Türkiye Projesi’nde eğitim alan öğrencilerimizden Mert Acar, Ege Acar, Ece Yurtseven, Mert Arman ve Mehmet Arda Burkan ile ilk aşamada gerçekleştirdikleri periyodik görüşmelerde projede aldıkları eğitim ile ilgili bilgi alışverişi yaptılar.

Öğretmen ve uzmanımız, öğrencilerimizin proje kapsamında eğitimlerini desteklemeyi sürdürecek, ilgi alanları doğrultusunda kodlama ve bilim eğitimi konularında onlara rehberlik edecekler.

2019-10-25T10:42:05+03:00 25 Ekim 2019|ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, TÜM HABERLER|
WordPress Image Lightbox Plugin