Münazara kulübü çalışmalarımız kapsamında gerçekleştirilen ve 5, 6 ve 7. sınıflar münazara kulübü öğrencilerimizi buluşturan “Genetiği ile oynanmış gıdalar, dünyadaki açlığa karşı uygun bir çözümdür./çözüm değildir.” konulu etkinliğimizi, 6 Ocak ve 13 Ocak 2021 tarihlerinde gerçekleştirdik.
Öğrencilerimizin güncel konuları çok boyutlu, zengin bir çerçevede değerlendirebilme becerisi kazanmalarını sağlayan; düşüncelerini etkileyici biçimde ifade etme ve konuşma becerilerini geliştirmeyi amaçladığımız etkinlikte öğrencilerimizi iki ayrı gruba ayırdık.
Bir hafta boyunca verilen konuya çalışan, araştırmalarını yapan ve doğru verilere ulaşan öğrencilerimiz; jüri eşliğinde münazara etkinliğinde buluştular. Münazara kulübü öğrencilerimiz, farklı yaş gruplarıyla iş birliği içerisinde çalıştılar.