/, ARI ANADOLU LİSESİ IB DP, ARI FEN LİSESİ, TÜM HABERLER/Öğrencilerimiz Küresel Sağlık İçin Çözüm Önerileri Ürettiler

Öğrencilerimiz Küresel Sağlık İçin Çözüm Önerileri Ürettiler

Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi 9 ve 10. sınıf MUN kulübü öğrencilerimizle 21 Mayıs 2020 Perşembe günü “Rethinking World Peace Through Health” temasıyla MUN simülasyonu gerçekleştirdik.

Model bir Birleşmiş Milletler Konferansı olarak düzenlenen etkinlikte öğrencilerimiz, kendileri için belirlenen ülkeleri temsil ettiler. Çevrim içi gerçekleştirilen sunumları 9 ve 10.sınıf öğrencilerimizle birlikte öğretmenlerimiz ve yöneticilerimiz de izlediler.

“Peace through sustainable health” ilkesiyle sunulan etkinlik, delegelerin açılış konuşmalarıyla başladı. Hazırlanan video ile simülasyonun teması vurgulandı. İçinde bulunduğumuz küresel sağlık sorununda farklı ülkelerin bakış açılarını ve uygulamalarını ayrıntılı bilgilerle İngilizce diplomasi dili kullanarak ifade eden öğrencilerimiz, çözüm önerileri de ürettiler.

Etkinlikte yer alarak küresel sağlıkla bilgilerini artıran tüm öğrencilerimizi kutlarız.

WordPress Image Lightbox Plugin