Ana Sayfa/ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, BAŞARILAR, TÜM HABERLER/Öğrencilerimiz “Kanguru Matematik Yarışması”nda Finalde

Öğrencilerimiz “Kanguru Matematik Yarışması”nda Finalde

İlköğretim kurumları öğrencilerimizin katılımıyla 16 Mayıs 2020 tarihinde çevrim içi gerçekleştirilen “Kanguru Matematik Yarışması” 2 Haziran 2020 tarihinde sonuçlandı.

Açıklanan sonuçlara göre, 4. sınıf öğrencilerimiz Şahnur Nehir Özdüzen, Aras Atak Mehmet Alkan Yakut, 5. sınıf öğrencimiz Utku Kayra Sarıtaş, 6. sınıf öğrencilerimiz Ege Acar, Ece Yurtseven, Mert Acar, Elif Aktaş ve Mehmet Dönmez, 7. sınıf öğrencilerimiz Duru Metin ve Kayra Onat Atak ile 8. sınıf öğrencilerimiz Can Çınar Saru Çınar Efe Çiftçi, Seha Beren Gökbulut, Ekin Aktaş, Arda Atak ve Ömer Serdar Arslan büyük başarıya imza atarak eylül ayında tarihi ve sınav yeri açıklanacak finalde yarışmaya hak kazandı. Öğrencilerimizi kutluyor, final yarışmalarında başarılarının devamını diliyoruz.

2020-06-11T14:27:01+03:00 2 Haziran 2020|ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, BAŞARILAR, TÜM HABERLER|