/, ARI ANADOLU LİSESİ IB DP, BAŞARILAR, TÜM HABERLER/New York Bilimler Akademisinden Öğrencimize Büyük Gurur

New York Bilimler Akademisinden Öğrencimize Büyük Gurur

Anadolu Lisesi IB DP 11-C sınıfı öğrencimiz Gülce Bahar Dilek, New York Bilimler Akademisi bünyesinde 64 ülkeden 900 öğrencinin yer aldığı “The Junior Academy”ye seçildi.

Öğrencimiz, Dünyanın çeşitli ülkelerinden katılımcıların oluşturduğu bir takımın üyesi olarak küresel sorunlara en iyi çözümü geliştirmek üzere 70 gün süren zorlu bir çalışmaya katılacak.

Her yıl dünya çapında 13-18 yaş aralığında seçmelere katılan ve başarılı olan öğrenciler, küresel sorunlara çözüm üretmek üzere Junior Akademy’ye ve küresel STEM ağına (GSA) katılıyor. Ayrıca akademide yer alan öğrenciler araştırma, yenilikçi düşünme ve iş birliği becerilerini de geliştirme olanağı buluyor.

Öğrencimizi kutluyor, süreçteki çalışmalarında başarılar diliyoruz.

WordPress Image Lightbox Plugin