Ana Sayfa/ARI ANADOLU LİSESİ, ARI ANADOLU LİSESİ IB DP, ARI FEN LİSESİ, TÜM HABERLER/Lise Sosyal Etkinlik Kulüpleri Tanıtımını Gerçekleştirdik

Lise Sosyal Etkinlik Kulüpleri Tanıtımını Gerçekleştirdik

Anadolu ve Fen Lisesi 9 ve 10. sınıf öğrencilerimizin 2020-2021 eğitim-öğretim yılında farklı ilgi alanları oluşturmak ve yeni kazanımlar elde etmek amacıyla katılacakları sosyal etkinlik kulüp dersleri 9 Eylül 2020 tarihinde çevrim içi ortamda tanıtıldı.

Öğrencilerimiz, sınıf düzeylerine yönelik olarak yapılan toplantılarda, kulüplerin bir önceki eğitim öğretim yılı, yüz yüze ve çevrim içi etkinlikleri ve bu yıl yapılması planlanan çalışmalarla ilgili ayrıntılı bilgi edindiler. İlgi duydukları alanlara göre BeeUni üzerinden kulüp seçimlerini gerçekleştirecek olan öğrencilerimiz, bu derslerde kendilerine rehberlik edecek öğretmenlerini de tanıma olanağı buldular. Öğretmenleri ve daha önce kulüp deneyimi yaşamış bir üst sınıftaki öğrencilerden bilgi edinerek kulüp derslerinin içerikleri hakkında bilgi sahibi oldular.