/, TÜM HABERLER/Lise Öğrencilerimizden LÖSEV Yararına Kermes Etkinliği

Lise Öğrencilerimizden LÖSEV Yararına Kermes Etkinliği

Anadolu Lisesi 9.sınıf öğrencilerimiz ile 31 Ekim 2019 tarihinde LÖSEV yararına okulumuzda bir kermes düzenledik. Etkinlikte öğrencilerimiz sosyal sorumluluk ve yardımlaşma bilinci ile örnek tavır sergilediler. Kermeste satışa sunulan ürünlerin geliri LÖSEV’e bağışlanacak. Kermese katkıda bulunan öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

High School Students Organized Charity Sale for LÖSEV

Anatolian High School 9th grade students organized a kermess for LÖSEV on October 31, 2019. At the event, our students showed an exemplary attitude with social responsibility and solidarity awareness. The income of the products offered for sale in the kermess will be donated to LÖSEV. We would like to thank our students, parents and teachers for their contribution.

2020-01-14T08:50:07+03:00 31 Ekim 2019|ARI ANADOLU LİSESİ, TÜM HABERLER|
WordPress Image Lightbox Plugin