Ana Sayfa/ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, BAŞARILAR, TÜM HABERLER/Küçük Kız Basketbol Takımımızdan Galibiyet Serisi

Küçük Kız Basketbol Takımımızdan Galibiyet Serisi

“Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü” nün 13 Şubat 2020 tarihinde düzenlediği “Okullar Arası Küçük Kız Basketbol Müsabakaları”nda okul takımımız ODTÜ Koleji Küçük Kız Basketbol Takımını 49-31 skoru ile yendi. Öğrenci ve öğretmenlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Win Series From Little Girls Basketball Team

In the ‘Little Girls Basketball Tournament’ organized by ‘Ankara Youth and Sports Provincial Directorate’, our school team beat Kuyucubaşı METU College Little Girls Basketball Team scoring 49-31. We congratulate our students and teachers, we wish them success.

2020-03-12T15:19:50+03:00 13 Şubat 2020|ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, BAŞARILAR, TÜM HABERLER|