Ana Sayfa/ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, BAŞARILAR, TÜM HABERLER/Küçük Kız Basketbol Takımımızdan Farklı Galibiyet

Küçük Kız Basketbol Takımımızdan Farklı Galibiyet

“Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü” nün 6 Şubat 2020 tarihinde düzenlediği “Okullar Arası Küçük Kız Basketbol Müsabakaları” nda okul takımımız Nesibe Aydın Ortaokulu Küçük Kız Basketbol Takımını 79-28 skoru ile yendi. Öğrenci ve öğretmenlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Little Girls Basketball Team Won The Match

In the ‘Little Girls Basketball Tournament’ organized by ‘Ankara Youth and Sports Provincial Directorate’, our school team beat Nesibe Aydın College Little Girls Basketball Team scoring 79-28. We congratulate our students and teachers, we wish them success.

2020-03-12T14:40:48+03:00 6 Şubat 2020|ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, BAŞARILAR, TÜM HABERLER|