Ana Sayfa/ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, BAŞARILAR, TÜM HABERLER/Küçük Kız Basketbol Takımımız Kazandı

Küçük Kız Basketbol Takımımız Kazandı

“Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü” nün 10 Şubat 2020 tarihinde düzenlediği “Okullar Arası Küçük Kız Basketbol Müsabakaları” nda okul takımımız Kuyucubaşı Şehit Oğuzhan Duyar Ortaokulu Küçük Kız Basketbol Takımını 52-29 skoru ile yendi. Öğrenci ve öğretmenlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Little Girls Basketball Team Won The Match

In the ‘Little Girls Basketball Tournament’ organized by ‘Ankara Youth and Sports Provincial Directorate’, our school team beat Kuyucubaşı Şehit Oğuzhan Duyar Middle School Little Girls Basketball Team scoring 52-29. We congratulate our students and teachers, we wish them success.

2020-03-12T14:46:47+03:00 10 Şubat 2020|ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, BAŞARILAR, TÜM HABERLER|