Ana Sayfa/ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, BAŞARILAR, TÜM HABERLER/Küçük Erkek Basketbol Takımımızdan Bir Galibiyet Daha

Küçük Erkek Basketbol Takımımızdan Bir Galibiyet Daha

“Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü”nün 12 Şubat 2020 tarihinde düzenlediği “Okullar Arası Küçük Erkek Basketbol Müsabakaları”nda okul takımımız Beytepe Ortaokulu Küçük Erkek Basketbol Takımını 61-22 skoru ile yendi. Öğrenci ve öğretmenlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

One More Victory in Basketball

In the ‘Little Boys Basketball Tournament’ organized by ‘Ankara Youth and Sports Provincial Directorate’, our school team beat Beytepe Middle School Little Boys Basketball Team scoring 61-22. We congratulate our students and teachers, we wish them success.

2020-03-12T15:10:42+03:00 12 Şubat 2020|ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, BAŞARILAR, TÜM HABERLER|