Ana Sayfa/ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, BAŞARILAR, TÜM HABERLER/Küçük Erkek Basketbol Takımımız Galibiyetlerini Sürdürüyor

Küçük Erkek Basketbol Takımımız Galibiyetlerini Sürdürüyor

“Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü” nün 10 Şubat 2020 tarihinde düzenlediği “Okullar Arası Küçük Erkek Basketbol Müsabakaları” nda okul takımımız Bahçeşehir Koleji Küçük Erkek Basketbol Takımını 60-21 skoru ile yendi. Öğrenci ve öğretmenlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Little Boys Basketball Team Continues to Win

In the ‘Little Boys Basketball Tournament’ organized by ‘Ankara Youth and Sports Provincial Directorate’, our school team beat Bahçeşehir College Little Boys Basketball Team scoring 60-21. We congratulate our students and teachers, we wish them success.

2020-03-12T15:08:53+03:00 10 Şubat 2020|ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, BAŞARILAR, TÜM HABERLER|