Ana Sayfa/ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, TÜM HABERLER/“Karne Günü Ödül Töreni”

“Karne Günü Ödül Töreni”

İlköğretim Kurumları öğrencilerimizin başarılarını kutlamak amacıyla Okul Müdürümüz Nermin Güney, yöneticilerimiz, Spor Koordinatörümüz ve beden eğitimi zümresi öğretmenlerimizin katılımıyla 17 Ocak 2020 tarihinde karne günü ödül törenimizi gerçekleştirdik.

65 öğrencimizin başarı belgesi aldığı törende Yıldız Kız Basketbol Takımımız ve Yıldız Erkek Basketbol Takımımızın elde ettiği Ankara birinciliği ile birlikte öğrencilerimizin elde ettikleri bireysel spor başarıları, çeşitli yarışma ve sunumlardaki başarılı performansları kutlandı.

Akademik, sosyal, sanatsal, sportif alanda birçok başarıya imza atan öğrencilerimiz elde ettiği başarılarla bizleri gururlandırdılar.

“Report Day Award Ceremony”

We held our Report Card Awards Ceremony with the participation of our School Principal Nermin Güney, our administrators, Sports Coordinator and physical education teachers in order to celebrate the success of our Primary Education students on January 17, 2020.

2020-03-11T10:55:08+03:00 17 Ocak 2020|ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, TÜM HABERLER|