İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ İNGED KONFERANSINDA

     Çankaya Üniversitesi İngilizce Hazırlık Okulunun ev sahipliğinde İngilizce Eğitim Derneği (INGED) tarafından düzenlenen “Rise and Shine” adlı 17. Uluslararası ELT Konferansı 23-25 Ekim 2015 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

     Yabancı dillerde eğitim veren eğitimcileri bir araya getiren etkinlikte etkili dil öğretim teknikleriyle ilgili yeni uygulama ve fikirler paylaşıldı. Yabancı dil öğretimi konusunda yapılan bilimsel araştırmalar katılımcılara sunuldu ve workshoplar düzenlendi. Yabancı dil eğitimi alanındaki değişikleri ve güncel yaklaşımları içeren bu konferansta İngilizce öğretmenlerimiz de yerlerini aldı.

    Konferansta dil eğitimi ile ilgili güncel gelişmeleri yakından izleme olanağı bulan İngilizce öğretmenlerimiz, mesleki gelişimlerine katkıda bulunurken, sınıflarında uygulayabilecekleri yeni öğretim, yöntem ve teknikleri ile tanıştılar.

     Ulusal ve uluslararası alanda yapılan akademik çalışmaların da paylaşıldığı bu etkinlikte, Prof. Dr. Aydan Ersöz, Prof. Dr. Birsen Tütüniş, Tony Gurr, Tony Prince gibi birçok değerli konuşmacı yer aldı.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

13