Ana Sayfa/ARI ANADOLU LİSESİ, ARI ANADOLU LİSESİ IB DP, ARI FEN LİSESİ, ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, TÜM HABERLER/İlkokul 1, 2, 3, 4; Ortaokul 8 ve Lise 12. Sınıflarımız ile Yüz Yüze Eğitime Başladık

İlkokul 1,2,3,4; ortaokul 8 ve lise 12. sınıf öğrencilerimiz ile “OKULUM TEMİZ” belgesine sahip okulumuzda Covid-19 önlemleri kapsamında belirlenen hijyen ve mesafe kurallarına göre 2 Mart 2021 tarihinde yüz yüz eğitime başladık.

Uzaktan eğitimle başladığımız 2020-2021 eğitim-öğretim yılının 2. döneminde öğrencilerimiz, yeniden öğretmenleri ve arkadaşlarıyla buluşmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşadılar. Bununla birlikte ilkokul öğrencilerimiz ders aralarında beden eğitimi zümremiz rehberliğinde fiziksel mesafeye uygun olarak hazırlanan birbirinden renkli etkinliklere katıldılar.

Öğle arasının ardından tüm öğrencilerimiz, hibrit eğitim modeline uygun olarak uzaktan eğitime katıldılar.

5, 6 ve 7. sınıflarımızla da 8 Mart itibariyle yüz yüze eğitime başlayacağımız okulumuzda tüm hazırlıklarımızı tamamladık.