/, TÜM HABERLER/“İlköğretim Haftası”nı Kutladık, Okul Sevgisini Anlattık

“İlköğretim Haftası”nı Kutladık, Okul Sevgisini Anlattık

Öğrencilerin tatil sonrası okula coşkuyla ve severek gelmeleri, öğrenmenin değerini fark etmeleri amacıyla gerçekleştirilen “İlköğretim Haftası”nı 9-13 Eylül 2019 tarihleri arasında çok çeşitli etkinliklerle İlköğretim Kurumları öğrencilerimiz ile kutladık.

Okul sevgisini yansıtan birbirinden güzel sunumlarıyla haftaya başlayan 3. sınıf öğrencilerimiz şiirler, özdeyişler ve şarkılarla ilköğretimin önemi anlattılar. Öğrencilerimiz sunumlarında Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ilköğretimin önemi ile ilgili düşüncelerini ve önemli sözlerini de paylaştılar.

Ayrıca kutlamalarımız süresince güne sağlıklı ve zinde başlamaya yönelik sabah sporu yapan öğrencilerimiz sınıflarına Arı Marşını coşkuyla söyleyerek gittiler.

We Celebrated “The Primary School Week” and Talked about School Love

We celebrated the “Primary School Week” which was held with the aim of making the students come to school enthusiastically and fondly after the holidays and to realize the value of learning with our students from September 9th-13th, September 2019 with various activities.

2019-10-05T10:46:27+03:00 13 Eylül 2019|ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, TÜM HABERLER|
WordPress Image Lightbox Plugin