Ana Sayfa/ARI ANADOLU LİSESİ, ARI ANADOLU LİSESİ IB DP, ARI FEN LİSESİ, ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, TÜM HABERLER/“Yaşamı Paylaşmak ve Engelleri Aşmak İçin Sen de Bir Kapak Getir!”

“Yaşamı Paylaşmak ve Engelleri Aşmak İçin Sen de Bir Kapak Getir!”

“Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Kapak Kampanyası”na katkı sunmak amacıyla geçtiğimiz yıl başlattığımız ve “Küçük atıklardan büyük hayallere…” sloganıyla sürdürdüğümüz “Kapak Kampanyası”nı etkin biçimde yürütüyoruz.

Engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylıkla sürdürmeleri için sorumluluk bilinciyle hareket eden öğrenci, personel ve velilerimiz tarafından toplanan 750 kg kapağı TOFD’ne ulaştırdık. İlkokuldan liseye tüm yaş gruplarında öğrencilerimizin birlikteliğinin ve projeye el ele katkı vermelerinin yansıması olarak toplanan bu kapaklar tekerlekli sandalyeye kavuşmayı bekleyen iki engelli bireye umut oldu.

Kampanyamızın bir sonraki adımında üçüncü tekerlekli sandalyeyi bir engelli bireyle buluşturmayı hedeflerken “Yaşamı paylaşmak ve engelleri aşmak için sen de bir kapak getir!” diye sesleniyoruz.

Projeye katkı sunan Arı ailesinin değerli paydaşlarına teşekkür ediyor ve bu anlamlı kampanyaya katkılarının süreceğine yürekten inanıyoruz.

Bring a Cap to Share Life and Overcome Obstacles!

We have been supporting ‘Turkey Spinal Cord Injury Association Cap Campaign’ since 2018. We are going to continue to our collect caps fort his campaign in the following months.