/, ARI ANADOLU LİSESİ IB DP, ARI FEN LİSESİ, TÜM HABERLER/Halkbank Spor Kulübü Voleybolcuları Okulumuzu Ziyaret Etti

Halkbank Spor Kulübü Voleybolcuları Okulumuzu Ziyaret Etti

Ankara’nın köklü kulüplerinden Halkbank Spor Kulübü sporcuları 27 Kasım 2019 tarihinde okulumuzu ziyaret ederek 9, 10 ve 11.sınıf öğrencilerimizle sohbet etti.

Efeler Liginde yer alan Halkbank takımının oyuncuları kendilerini tanıttıktan sonra takım oyuncusu olmak, motivasyon, kazanma arzusu gibi konularda duygularını ve deneyimlerini paylaştılar. Öğrencilerimizin sordukları tüm sorulara içten yanıtlarla karşılık veren Halkbanklı sporcular, Radyo Arı için de minik bir röportaj gerçekleştirdiler.

4 Aralıkta Belçika’nın VC Greenyard Maaseik takımı ile oynayacağı CEV Avrupa Şampiyonası maçında Halkbank takımına başarılar diliyor, tüm oyunculara teşekkür ediyoruz.

Halkbank Sports Club Volleyball Players Visited Our School

Halkbank Sports Club athletes, one of the well-established clubs in Ankara, visited our school on November 27, 2019 and interacted with our 9th, 10th and 11th grade students.

WordPress Image Lightbox Plugin