“Gripten Korunma Yolları”nı Öğrendik

Havaların soğuması ile birlikte yaklaşan kış mevsiminde yaşamımızı olumsuz etkileyen influenza virüsünün neden olduğu grip hastalığı konusunda 1 Ekim 2019 Salı günü öğrencilerimize bilgilendirme toplantısı düzenledik.

Grip hastalığının nasıl bulaştığı ve bu hastalıktan korunma yollarını paylaştığımız toplantıda okul gibi kapalı ortamlarda bulaşmayı engellemek için almamız gereken önlemleri paylaştık.

We Learned How to Prevent Influenza

We held an informative meeting on Tuesday, October 1st, 2019 for influenza virus that adversely affected our lives during the upcoming winter season as the weather cooled down.

At the meeting where we shared how the flu disease is transmitted and ways of protection from this disease, the precautions we need to take to prevent transmission in closed environments such as schools.

WordPress Image Lightbox Plugin