Ana Sayfa/ORTAOKUL, TÜM HABERLER/“GLO-BAL Reading Festival” Projesinde Amerikalı Öğrencilerle Çevrim İçi Ortamda Buluştuk

“GLO-BAL Reading Festival” Projesinde Amerikalı Öğrencilerle Çevrim İçi Ortamda Buluştuk

5. sınıf öğrencilerimiz ve Amerika Birleşik Devletlerinde bulunan Appomattox Elementary School öğrencileri ile iş birliği içinde yürüttüğümüz “GOLD” projesi kapsamında “GLO-BAL Reading Festival” adlı fabl öykü okuma etkinliğimizin 2. aşamasını, 17 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirdik.

Öğrencilerimizin sorun çözme, akıl yürütme, iletişim ve eleştirel düşünme becerilerini geliştirmeye yönelik etkinliğin ilk aşamasında; farklı disiplin ve kültürden insanların sahip oldukları ortak değerleri paylaşmaları için çevrim içi fabl okuma etkinliği ve ses kaydı paylaşımı yapılmış, padlet çevrim içi platformu üzerinden paylaşılmıştı.

Projenin 2. aşamasında ise Amerikalı arkadaşları ile çevrim içi ortamda bir araya gelen öğrencilerimiz hem proje çalışmaları ile ilgili duygu ve düşüncelerini etkileşimli bir sohbette paylaştılar hem de öykü anlatımı performanslarından örnekler sundular.

We Got together with American Students at the “GLO-BAL Reading Festival” Online Project

We held the second phase of our “GLO-BAL Reading Festival” fable story reading activity within the scope of the “GOLD” project, which we carried out in cooperation with our 5th grade students and Appomattox Elementary School students in the United States on March 17, 2021.

2021-04-15T10:25:01+03:00 17 Mart 2021|ORTAOKUL, TÜM HABERLER|